Cursus Sociale Hygiëne

Welzijnrivierenstroom
Category
Overig
Date
2021-01-20 19:30

Sociale Hygiëne

 

Met Sociale Hygiëne wordt bedoeld dat mensen rekening met elkaar houden en respect hebben voor elkaars lichamelijke en geestelijke gezondheid.

 

https://youtu.be/r1nobDS3h5Y

 

 

Op woensdagavond 20 en 27 januari van 19:30 tot 22:30 uur organiseert Welzijn Rivierstroom bij voldoende deelnemers de cursus ‘Sociale Hygiëne’ online. Deze cursus bereidt je voor op het examen, dat je daarna zelf af kunt leggen bij één van de erkende examenbureaus.

 

 

Waarom Sociale Hygiëne?

Minimaal 2 vrijwilligers moeten bij een stichting of vereniging die alcohol schenkt in het bezit zijn van een certificaat. Bedenk echter dat  twee vrijwilligers per organisatie wel krap is. Als iemand de vereniging verlaat, zit je direct met een probleem. 

 

Clubs uit Neder-Betuwe die vrijwilligers de mogelijkheid willen bieden dit certificaat te halen, kunnen zich melden bij Welzijn RivierstroomDe cursus is gratis, het lesboek en de examenkosten zijn voor rekening van de vrijwilliger of de organisatie. 

 

Neem voor meer informatie contact op met Welzijn Rivierstroom op 0344 602337 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Voorbereiding 

Voor een goede voorbereiding moet je alvast het theorieboek aanschaffen. Hieronder staat de link.

De cursus wordt gegeven door Charles van Tongeren van www.viniversiteit.nl. Tijdens beide trainingsavonden krijg je uitleg over het complete boek, examentrainingen en bespreekt de workshopleider potentiele examenvragen. Je kunt je daarna zelf opgeven voor het examen bij een examencentrum in bijvoorbeeld Arnhem, Nijmegen of een andere grote stad. 

 

Let op. De kosten voor het boek en examen zitten er dus niet bij. Het gaat alleen om de voorbereidende training.

Theorieboek: https://www.svh.nl/Sociale-Hygiene/Leermiddelen/Theorieboek-Sociale-Hygiene(1)/

 

 
 

All Dates

  • 2021-01-27 19:30
  • 2021-01-20 19:30

Powered by iCagenda