Meer Vrijwilligers in Korte Tijd

gsf-logo
Category
Overig
Date
2021-01-27 19:30

Meer Vrijwilligers in Korte Tijd (traject)

 

 

Opgeven voor deelname is noodzakelijk voor 22 maart en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Cursusavond

Op woensdag 31 maart van 19:30 – 21:00 uur zal Jurjen Engelsman (Gelderse Sport Federatie) de eerste cursusavond geven. Deze zal online plaatsvinden.

Deelname aan de cursus met minimaal 2 personen van jullie vereniging en bij voorkeur met één bestuurslid en/of commissielid.

 

Graag vernemen wij met hoeveel personen jullie meedoen.

En deelname is gratis.

 

 

 

Extra informatie over de cursus is te vinden op https://www.geldersesportfederatie.nl/projecten/mvkt/

 

 

“Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de samenleving in het algemeen en voor sportverenigingen in het bijzonder. Maar hoe zorg je als vereniging voor voldoende vrijwilligers of hoe breid je het aantal vrijwilligers uit? Bestuursleden, medewerkers in de sportkantine, organisatoren van activiteiten, noem het maar op. Wat is nu een efficiënte manier om dit te doen?”

 

 

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd voor organisaties in gemeente Neder-Betuwe.

Wij zien verschillende verenigingen hiermee worstelen en willen graag hierin ondersteunen.

Wij bieden vanuit de services van het Lokale Sportakkoord eerst de informatieve workshop aan en voor de verenigingen die het vervolg traject in willen de 4-delige cursus ‘Meer vrijwilligers in korte tijd’ aan, verzorgd door de Gelderse Sport Federatie. De cursus wordt nu al enkele jaren aangeboden en belooft een 100% succes in resultaten.

 

Wat levert de cursus jouw organisatie op?

Je krijgt beter inzicht in wie je vrijwilligers zijn, welke vrijwilligers mogelijk overbelast zijn, welke taken zij allemaal vervullen en welke taken onvervuld blijven en wie daar voor geschikt is. Ook leer je om vrijwilligerswerk beter te promoten en weet je op een efficiënte manier je potentiële vrijwilligers te benaderen. Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd heeft sinds de start in 2012 ruim 1.500 verenigingen met gezamenlijk bijna 100.000 nieuwe vrijwilligers weten te werven.

 

 

 
 

All Dates

  • 2021-03-31 19:30
  • 2021-01-27 19:30

Powered by iCagenda