Over de Sport- en Beweegkoepel Neder-Betuwe

 

De Sport- en Beweegkoepel is een koepelstichting voor- en door sportverenigingen in de gemeente Neder-Betuwe.
Wij helpen de sportverenigingen met raad en daad bij alles wat bij een sportvereniging komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan subsidieaanvragen, AVG, verzekeringen, ledenwerving, administratie, vrijwilligers etc.
Dit doen wij door kennisdeling tussen de sportverenigingen, experts en gemeente, door bijeenkomsten en 1 op 1 gesprekken.

 

De Sport- en Beweegkoepel is vertegenwoordiger namens alle sportverenigingen in de gemeente Neder-Betuwe bij het overleg met de gemeente.

Om gehoord te worden als sportvereniging is het dan ook aan te raden om aan te sluiten bij de Sport- en Beweegkoepel Neder-Betuwe.
Iedere sportvereniging in de gemeente Neder-Betuwe kan zich aansluiten bij de stichting Sport- en Beweegkoepel. Hiervoor hoeft geen contributie of andere kosten afgedragen te worden. Uw kennis is het enige wat wij vragen tijdens minimaal 1 vergadering per jaar. Deze vergaderingen zijn ook voor niet-aangesloten sportverenigingen toegankelijk maar alleen de aangesloten sportverenigingen hebben stemrecht.

 

Voor vragen of voor algemeen contact kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wil uw vereniging zich ook aansluiten bij de Sport- en Beweegkoepel? Of wilt u zitting nemen in het bestuur van de Sport- en Beweegkoepel Neder-Betuwe?

 

 

Wat doen wij?

 

 Sportverenigings-ondersteuning

 Kenniscentrum voor sportverenigingen

 Sportstimulering in de gemeente

 Adviserend vanuit de sportverenigingen richting gemeente

 Vertegenwoordiger namens de sportverenigingen

 Overlegorgaan met externe experts en gemeente